Frank studeerde aan het SintLucas college in Boxtel. Ondanks zijn dyslextie heeft hij na het VMBO geprobeert om een Havodiploma te halen om daarmee naar het hoger onderwijs te kunnen. Toen dit maar niet wilde lukken heeft hij eens diep nagedacht over wat hij nou eigenlijk wilde waar hij goed is was.

Roots vormen een mens. Frank is geboren in Haarlem en opgegroeid in de randstad, maar zijn vader komt uit Tilburg en zijn moeder uit Arnhem. De "Zachte G" heeft hij nooit meegekregen, maar het bougondische leven spreekt hem wel aan. Hoewel hij een beetje lui kan zijn, is hij gek op koken en doet dat regelmatig voor de hele familie. Een goede vriend die kok is, heeft hem graag als koksmaatje en frank geniet van experimenteren met kruiden en sauzen, vaak tegen alle gebrukelijke recepten in maakt daarmee verrasend lekkere creaties.

Opvallend eigenwijs Wanneer Frank ergens binnen komt, dan komt er ook echt iets binnen. Zijn forse verschijning blokkeert even het licht en de ogen worden op hem gericht.

Frank wil het graag allemaal net een beetje anders. Zoals hij in de keuken experimenteert, zo kiest hij ook zijn kledingstijl en de merken waarmee hij gezien wil worden. Een lekker vest en baggy trousers zijn chill, maar een chique overhemd met stoere accesoires maken hem The Man.

"Elke nadeel hebt ze voordeel". In zijn werk kiest hij graag een eigen weg. Frank heeft een hekel aan na-apen. Hij kan zich egt goed een beeld vormen van de ideeen die in zijn hoofd zitten. Letterlijk. Hij kan razendsnel ideeën met elkaar verbinden waarmee hij gewaagde creaties bedenkt en waarbij hij de uitwerking al voor zich ziet. De gave van dyslexie, wordt dit wel genoemd. In zijn de creatieve MBO-opleiding op SintLucas heeft hij de uitdaging gevonden die past bij zijn persoonlijkheid en zijn kwaliteiten en waarbij zijn handicap hem niet in de weg zit. Hij gaat er echt voor werkt harder dan ooit geniet er ook van.

In 2011 heeft Frank zijn eigen bedrijf IMCreation opgericht en heeft hij inmiddels een leuke line up van opdrachten.


IMCreation website